Achtergrondmuziek voor receptie - Zangeres voor ceremonie huwelijk - Akoestisch duo of trio met zang, gitaar en percussie

Home Solo Duo Reacties FAQ Uitvaart Contact

akoestische achtergrondmuziek voor receptie


Voor livemuziek tijdens een uitvaart wil ik je verwijzen naar:
Cotton Rose Uitvaartmuziek

Reacties van klanten


"Nogmaals hartelijk dank voor jullie fijne muzikale invulling van onze feestavond. We vonden het perfect qua repertoire en volume, erg goed. Ook hebben we veel positieve reacties ontvangen, het was precies zoals we het ons hadden voorgesteld. We willen met deze mail nogmaals onze waardering uitspreken."
Elly & Marten 

"Echt waanzinnig mooi! We hebben talloze complimenten ontvangen over jouw prachtige stem en performance. Heel veel dank."
Remi & Shirley 

"Heerlijke muziek! zeker voor de invulling zoals wij die voor ogen hadden; een middagprogramma dat eindigde rond 20:30 uur. We hebben genoten."
Dorien & Kees

"We hebben een geweldige bruiloft gehad, mede dankzij het optreden van Liseth. Het ontroerde ons, en we hebben veel positieve reacties van onze gasten ontvangen. Ook de voorbereiding hebben we als zeer prettig ervaren. Hartelijk dank!"
Rudy & Saskia

"We willen je nogmaals bedanken voor de prachtige muziek, een zeer grote meerwaarde voor de sfeer! Zeker onze verzoeknummers waren erg speciaal en prachtig uitgevoerd!"
Yvonne & José

"We zouden willen dat we alle complimenten en ontroering van onze gasten 1-op-1 konden doorgeven, zoveel indruk hebben jullie gemaakt. Jullie stemmen samen, de emotie, absoluut top, onvergetelijk. Nogmaals dank dat jullie zo'n prachtig onderdeel zijn geweest van onze mooiste dag ooit. Want alle clichés daarover zijn helemaal waar :-)" 
Alexandra & Mark

"Wij vonden Cotton Rose helemaal geweldig, enthousiaste dames die dat ook uitstraalden, ze hadden er zelf veel plezier in met elkaar. Ze voldeden helemaal aan onze wensen en pasten zich uitstekend aan. Wij kunnen ze aan een ieder die een feestje geeft van harte aanbevelen"
Nico & Karin

"Na ons persoonlijk contact, ontstond direct een goed gevoel"... "Spetterend, één en al muzikale passie en vrolijkheid! Professionals met gevoel voor het moment. Top."
Coby & Peter


"Wij hebben de contacten met jullie als het zeer prettig ervaren. What you see is what you get. Informeel maar zakelijk. Duidelijk en prettig. Jullie hebben wat men hier in Latijns Amerika noemt: una buena honda, een prettige/goeie golf. Jullie optreden voldeed totaal aan de verwachtingen. Super. Het is fijn om niet het idee te hebben met iets standaards te maken te hebben. Bedankt."
Chris en Judit

"Inmiddels een beetje bekomen van ons feestje heb ik een hoop positieve reacties ontvangen. Veel complimenten over de muziek en dat wilde ik graag aan jullie overbrengen. Vooral ook door jullie bijdrage een zeer geslaagde avond."
Jan Pieter


foto: Floor Stoop


"Cotton Rose is flexibel, enthousiast en persoonlijk. Het verzoeknummer werd boven verwachting mooi uitgebracht! Zij waren een geweldige aanvulling op de voor ons zo bijzondere dag.
Edwin en Muriel

"Toen ik een van ze (aan de telefoon) had gesproken voelde het al vertrouwd en liet ze hun eigen gang gaan, geen wensen, ze mochten het zelf invullen en het was SUPER: geen verkeerd woord en ze speelden perfect. Iedereen op ons trouwfeest vond het een geweldige keuze. Bij deze nogmaals meiden: BEDANKT en wie weet tot ziens"
Hans en Tamira

"Als achtergrond was het perfect. Ongedwongen sfeer, flexibel in repertoire keuze. Aardige vrouwen. Leuke reacties van de gasten, dus gewoon goed. Bedankt."
Anita

“Wij en onze gasten hebben werkelijk van elk nummer genoten met hier en daar een emotionele snik. Ladies, jullie zijn echte toppers en naast professionele performers ook supergezellige meiden! Keep up the good work enne: tot over 12,5 jaar.”
Anton, Sabrina en Esmay

“Dames, bedankt. jullie maakten het onvergetelijk!”
Akkie en Florien

We hebben tijdens onze bruiloft van onze gasten (en erna) zo ontzettend veel leuke positieve reacties gehoord over jullie optreden. Echt geweldig!"
Marlous en Lex (ceremonie kerk)

"Het optreden in het roze kasteel op het Land van Ooit was geweldig, wat een stem en wat een prachtig gitaar spel. Bedankt dat jullie deze dag nog specialer voor ons hebben gemaakt!"
Mark en Mariëlle

Bovenstaande reacties zijn een selectie uit ons gastenboek op de site van ons voormalig boekingskantoor, en reacties via email.© 2019 Liseth Horsten