Achtergrondmuziek voor receptie - Zangeres voor ceremonie huwelijk - Akoestisch duo of trio met zang, gitaar en percussie

Home Solo Duo Reacties FAQ Uitvaart Contact

akoestische achtergrondmuziek voor receptie


Frequently Asked Questions

Staat je vraag er niet bij? Stel 'm hier


Optie en kijkmogelijkheid

Vraag: Is een optie plaatsen gratis?

Liseth: Ja, een optie plaatsen is gratis en zorgt ervoor dat ik de datum gereserveerd houd. Een optie blijft twee weken staan en kan daarna nog eenmaal verlengt worden.

V: Wij willen graag even komen kennismaken voordat we definitief boeken, maar we wonen nogal ver van Tilburg af... wat nu?

L: Geen probleem: kennismaken kan ook prima via Skype. We spreken via mail of telefonisch een datum en tijdstip af, en via de webcam krijgen jullie een privéconcertje in jullie eigen huis!


Werkwijze 

V: Oké, wij willen je definitief boeken! Hoe werkt dat?

L: Dan hebben we al contact gehad en zijn veel van jullie vragen al beantwoord ;-) Over de mail en/of telefonisch bespreken we alle praktische details en stuur ik jullie een boekingsovereenkomst (contract). Na ondertekening hiervan is de boeking definitief en bindend voor beide partijen. We houden contact en ongeveer twee weken voor jullie feestdatum bespreken we de laatste praktische details.

V: 'ons' liedje staat niet in je repertoirelijst, doe je ook verzoekjes?

L: Jazeker, tegen een bescheiden meerprijs studeer ik het voor jullie in!

V: Mogen wij jullie repertoire/setlijst bepalen?

L: Tot op zekere hoogte: ik ga ervan uit dat jullie de repertoirelijst hebben bekeken en daarmee akkoord gaan (anders hadden jullie tenslotte ook niet voor ons gekozen). Wij stellen zelf een setlijst samen, maar jullie kunnen een voorkeur aangeven voor rustige achtergrondmuziek of wat meer uptempo repertoire. En als er een liedje in onze lijst staat dat je heel graag, of absoluut niet, wilt horen kun je dit ook aangeven.

V: Wij zoeken voor ons feest troubadour-achtig entertainment, oftewel muzikanten die langs de tafeltjes lopen. Zijn jullie daarvoor te porren?

L: Nee daarvoor is Cotton Rose minder geschikt. Wij zitten graag op een vaste plek en spelen versterkt. 

V: kan ik jullie ook uitnodigen bij ons thuis, om mijn vrouw toe te zingen op haar verjaardag?

L: Natuurlijk! Wij zijn zéker te porren voor een huiskamerconcert, inclusief 'Lang-zal-ze-leven' ;-) We spelen geheel unplugged of licht versterkt (afhankelijk van het aantal gasten)

Of een tuinconcert ;-) 
(foto: repetitie in de achtertuin)

Over Cotton Rose

V: Doen jullie dit voor je werk of voor de lol?

L: Wij zijn zzp-ers en verdienen ons inkomen met verschillende projecten in de uitvoerende muziek en het muziekonderwijs. Cotton Rose is één van de commerciële projecten, dus dit is inderdaad ons werk.

V: Hoe lang bestaat Cotton Rose al? Wie doet er wát?

L: Cotton Rose bestaat vanaf januari 2009. Het is een doorstart van Duo Opmaat, dat voornamelijk speelde op huwelijksceremonies en -recepties en was opgericht door zangeres Bianca van der Heijden in 2003; aanvankelijk trad zij op met een gitarist als begeleider, later met mij op gitaar en tweede zangstem waardoor het steeds meer een duo werd i.p.v. 'zangeres met begeleider'.
Toen de werkzaamheden van Bianca veranderden, heb ik in 2009 het beheer van het duo overgenomen en er een nieuwe draai aan gegeven: vanaf toen werd het Cotton Rose, met een nieuw concept en een eigen website. In 2011 is Bianca definitief gestopt om zich te wijden aan andere projecten en ben ik verder gegaan met andere muzikantes en solo.

V: Die naam Cotton Rose: katoenroos?.. hoe kom je er aan en wat betekent het?  

L: Ik zocht een naam die iets te maken had met een bloem en het liefst een roos omdat we destijds voornamelijk op huwelijken speelden. Het moest ook goed passen bij akoestische muziek; puur en naturel. En liefst in het Engels omdat veel van het repertoire Engelstalig is.
Al zoekend op internet kwam ik de Hibiscus oftewel de 'Cotton Rose' tegen; een weelderige, wit tot diep-roze roos die in één nacht van kleur kan verschieten. Dat vond ik perféct bij onze muziek passen; de veelzijdigheid van het kleurenpallet, de wilde en weelderige katoen-achtige blaadjes, de landelijke sfeer die de naam oproept... Cotton Rose was een feit :-)


Staat je vraag er niet bij? Stel 'm hier
© 2019 Liseth Horsten