Achtergrondmuziek voor receptie - Akoestisch duo met zang, gitaar en percussie

 
Home Solo Duo Reacties FAQ Uitvaart Contact


Pure en akoestische live muziek

Als zangeres-gitariste Cotton Rose speel ik (Liseth Horsten, op de foto rechts) inmiddels ruim 10 jaar tijdens allerlei gelegenheden, zowel particulier als zakelijk, unplugged of versterkt. Ik zing met een heldere, getrainde en karaktervolle stem en begeleid mijzelf op gitaar en hier en daar een ukulele.
Cotton Rose speelt gezellige en sfeerverhogende akoestische achtergrondmuziek óf is juist wat meer aanwezig als de gelegenheid daar om vraagt. Solo of als duo met een tweede zangeres-percussioniste.


Zangeres met gitaar, singer-songwriter stijl

Als solo muzikant speel ik tijdens recepties en diners, openingen van galeries of bedrijven, als muzikaal intermezzo tijdens een talkshow, etcetera. Om welke gelegenheid het ook gaat: jullie kunnen vertrouwen op mijn jarenlange ervaring.
Akoestisch Duo voor receptie of feest

Of het nu gaat om een jubileum of verjaardag, de receptie van jullie kersverse huwelijk of van jullie 25 jarige bruiloft, achtergrondmuziek tijdens een diner of borrel van je bedrijf: onze mix van sixties, seventies en andere popclassics, tijdloze en soulvolle ballads en een vleugje folk en country in een 'unplugged' jasje, valt bij jong en oud in de smaak!

Cotton Rose Duo geeft overal haar eigen (vrouwelijke) draai aan met een vrolijke combi van twee prachtige zangstemmen, gitaar en percussie. Voor als de muziek best aanwezig mag zijn maar een hele band te groot of te hard is.Demo Duo bezetting:
 

© 2019 Liseth Horsten