Achtergrondmuziek voor receptie - Akoestisch duo met zang, gitaar en percussie

 
Home Solo Duo Reacties FAQ Uitvaart Contact


Pure en akoestische live muziek

Als zangeres-gitariste Cotton Rose speel ik (Liseth Horsten) inmiddels ruim 10 jaar tijdens allerlei gelegenheden, zowel particulier als zakelijk, unplugged of versterkt, solo of als duo. Als sfeerverhogende achtergrondmuziek of juist wat meer aanwezig.

Soms zing ik een lied heel klein en kom daarmee dicht bij je, soms uitbundig en kun je je voeten niet stil houden ;-) Maar wat ik ook zing: ik zing het puur en uit het hart, met een heldere, getrainde en karaktervolle stem die je rkt.


Zangeres met gitaar, in singer-songwriter stijl

Als solo muzikant speel ik mooie akoestische achtergrondmuziek tijdens bijvoorbeeld recepties en diners, openingen van galeries of bedrijven, of als muzikaal intermezzo tijdens een talkshow. Maar om welke gelegenheid het ook gaat: jullie kunnen vertrouwen op mijn jarenlange ervaring in performance en mijn keuzes voor passend repertoire.
Akoestisch Duo voor receptie of feest

Of het nu gaat om een jubileum of verjaardag, de receptie van jullie kersverse huwelijk of van jullie 25 jarige bruiloft, achtergrondmuziek tijdens een diner of een borrel van je bedrijf: onze mix van sixties, seventies en andere popclassics, tijdloze en soulvolle ballads en een vleugje folk en country in een 'unplugged' jasje, valt bij jong en oud in de smaak!

Cotton Rose Duo geeft overal haar eigen (vrouwelijke) draai aan met een vrolijke combi van twee prachtige zangstemmen, gitaar en percussie. Voor als de muziek best aanwezig mag zijn maar een hele band te groot of te hard is.Demo Duo bezetting:
 

2019 Liseth Horsten