Achtergrondmuziek voor receptie - Ceremoniezangeres - Akoestisch duo met zang, gitaar en percussie

 
Home Solo Duo Reacties FAQ Links Uitvaart Contact

zangeres huwelijk ceremonie en receptie brabant


Nieuws

24 aug 2016 - Na jarenlang twee websites (deze en die over uitvaartmuziek) heeft Cotton Rose eindelijk haar eigen facebookpagina, HOERA!! Hier kun je voortaan de nieuwsberichten vinden.

15 febr 2016 - Ik ben benieuwd hoeveel toekomstige bruiden en bruidegommen er gisteren, op Valentijnsdag, ten huwelijk zijn gevraagd ;-)  Het meest aangevraagde ceremonie liedje van 2015 was 'Mag ik dan bij jou' van Claudia de Breij. Wat niet zo raar is, met een tekst die vanaf de eerste zin heel primaire emoties van mensen aanspreekt. Ik ben benieuwd wat de ceremonie-hit van 2016 gaat worden.

18 januari 2016 -
Gelukkig Nieuwjaar!! :-) Het optreden op de vakantiebeurs in Utrecht was, net als vorig jaar, weer een mooie start: wederom niet onder de naam Cotton Rose, omdat we naast de covers ook eigen repertoire speelden, maar wel in dezelfde Solo en Duo bezetting ;-)

9 april 2015 - Wist u dat Cotton Rose ook te boeken is voor een huiskamerconcert? Verras uw partner op jullie 1-jarige bruiloft, een verjaardag, etc.. Vraag naar de mogelijkheden, voorwaarden en speciale tarieven!

20 Januari 2015 -
Wat een superleuk begin van het nieuwe jaar, met als eerste optredens: twee volle dagen in Solo en Duo bezetting op de vakantiebeurs, in de Jaarbeurs in Utrecht! De toon is gezet voor dit seizoen :-)

12 Juli 2014 -
Deze week heb ik de website voor Cotton Rose Uitvaartmuziek ge-update.

14 Juni 2014 -
Nieuw: jullie favoriete ceremonie liedje op cd!! Een studio professionele studio opname, gespeeld en gezongen door Cotton Rose.. Yeeey! :-)

6 Februari 2014 - Een goed begin van het nieuwe jaar gisteren, met een optreden op de 50ste verjaardag van Ineke; een gezellig kroegfeestje in duo-bezetting met de percussioniste (en we weten nu ook wat een 'papekop' is ;-))

November 2013 - NIEUW op de site:
zangworkshops!  
Naast mijn aparte site voor creatieve workshops, nu ook via déze site te boeken.

5 juni 2013 - eigenlijk moet ik hier geen reclame maken maar dit is wel heel leuk voor je bruiloft! (tenminste als je van chocola houdt)

31 mei 2013 - Volgens de vader van de bruid van vandaag ben ik 'van onschatbare leeftijd', goh... bleek -ie het over mijn stem te hebben... nou, tóch bedankt, hihi... misschien nog beter ;-) (Liseth)

8 mei 2013 -
Lekker druk bruiloftenseizoen weer... Ik heb onlangs een paar nieuwe titels toegevoegd aan onze repertoirelijst, o.a. een paar mooie verzoekjes van de bruidsparen van de afgelopen weken.
Het ceremonie en receptie repertoire staat trouwens door elkaar (alfabetisch), en tijdens recepties spelen we ook regelmatig nieuwe liedjes die (nog) niet in de lijst staan. Op die manier houden we het spannend ;-) 

15 mrt 2013 -
Gezellige borrel vandaag in Waarland, N-H: zou dit langeafstandsrecord nog geklopt worden dit seizoen?.. Firma Kroon, gefeliciteerd met jullie 25 jarig bestaan!

5 jan 2013 -
Wij wensen u heel veel geluk in 2013 :-)
Liseth, Marlène, Bianca, Maartje, Janneke 

22 dec 2012 -
De laatste optredens van dit jaar zitten er op: eergisteren een ceremonie, en gisteren tijdens een knus huwelijksdiner. Beide Solo-optredens. Het nieuwe jaar beginnen we op 4 januari met een optreden als Trio, op een 25 jarig bruiloftsfeest. Om maar weer even aan te geven hoe veelzijdig we zijn natuurlijk ;-)

3 sept 2012 -
Een bijzondere trouwlocatie afgelopen vrijdag: de ceremonie van P & M (Gefeliciteerd :-)) in het ruim van een zeiltjalk op het Markermeer (zie 'Links'). Ondanks de hoge windkracht konden we gelukkig toch uitvaren (bij windkracht 7 ligt de grens heb ik me laten vertellen).

16 mei 2012 -
Het record afstand-naar-Cotton-Rose-optreden-editie-2012 is vandaag geklopt door Groningen! Ik speelde daar solo tijdens een burgerlijke huwelijksceremonie in een prachtig kapelletje aan de rand van de stad (Gefeliciteerd M & G). Toch best een eindje vanuit Tilburg, maar zo kom je nog eens ergens ;-)

5 april 2012 - Kom 20 en 21 april naar de Open Dagen van Topvogel in Diessen!!!
Roofvogeldemonstraties, biologische hapjes, workshops en livemuziek waaronder Cotton Rose! (20 april om 12:30 en om 14:00 uur)

20 maart 2012 -
Lente, joepie!!! 8-) Waar zit de vind ik leuk button?!?

17 jan 2012 -
Het nieuwe jaar is op 7/1 van start gegaan met een supergezellig TRIO optreden tijdens een Nieuwjaarsdiner, in een gastvrij restaurant in Aarle-Rixtel (zie 'Links').
En zojuist heb ik de 'Reacties' ververst met een paar nieuwe: we zijn o.a. erg blij met de bovenste, gemaild vanuit Latijns Amerika: "una buena honda..." Bedankt C & J

31 dec 2011 -
Wij wensen iedereen een fijne jaarwisseling en een heel gelukkig 2012!!! :-)

20 dec 2011 -
Welkom op de geheel vernieuwde website van Cotton Rose!!! Op DEZE plek lees je voortaan onze korte nieuwsflitsen :-)
Pure en akoestische live muziek

Soms zing ik een lied heel klein en kom daarmee dicht bij je, soms uitbundig en kun je je voeten niet stil houden ;-) Maar wat ik ook zing: ik zing het puur en uit het hart, met een heldere en karaktervolle stem die je ráákt.

Als zangeres-gitariste Cotton Rose speel ik (Liseth Horsten) inmiddels ruim 10 jaar tijdens allerlei gelegenheden, zowel particulier als zakelijk. Unplugged of versterkt, solo of als duo. Als sfeerverhogende achtergrondmuziek of meer aanwezig.

Voor livemuziek tijdens een uitvaart wil ik je verwijzen naar:
Cotton Rose Uitvaartmuziek

Zangeres met gitaar - ceremonie en receptie

Als het gaat om muziek tijdens jullie huwelijksceremonie kunnen jullie vertrouwen op mijn jarenlange ervaring: op het Moment Suprème, als jullie op je mooist de trouwzaal of kerk in lopen, kunnen jullie rustig ademhalen en volop genieten.Akoestisch Duo - ceremonie, receptie of feest

Of het nu gaat om een jubileum of verjaardag, receptie van jullie huwelijk of 25 jarige bruiloft, achtergrondmuziek tijdens een diner of een borrel van je bedrijf: onze mix van sixties, seventies en andere popclassics, tijdloze en soulvolle ballads en een vleugje folk en country in een 'unplugged' jasje, valt bij jong en oud in de smaak!
Cotton Rose Duo geeft overal haar eigen (vrouwelijke) draai aan met een vrolijke combi van twee prachtige zangstemmen, gitaar en percussie. Voor als de muziek best aanwezig mag zijn maar een hele band te groot of te hard is.Demo Duo bezetting:
 

© 2019 Liseth Horsten